Juridische informatie

Reglement voor verkavelingen en bouwprojecten

De modaliteiten voor de aanleg van infrastructuur voor projecten vind je in dit reglement.

Algemene voorwaarden voor aanleg en aansluitingswerken

De voorwaarden die van toepassing zijn op iedere aanvraag tot uitvoering van werken kan je hier raadplegen.

Btw-attest

In sommige gevallen heb je recht op een verlaagd btw-tarief wanneer je een aansluiting aanvraagt. Hiervoor moet je een attest in vullen. Dit attest kan je raadplegen na ingave van je postcode en door daarna te klikken op de knop 'Alles over aansluitingen...' .

Aansluitingsreglement

Het aansluitingsreglement regelt de rechtsverhouding tussen de netbeheerder en netgebruiker aangesloten op laagspanning en lage druk. Omdat het aansluitingsreglement per netbeheerder verschilt, kan je dit raadplegen na ingave van je postcode en door daarna te klikken op de knop 'Alles over aansluitingen...' .

Aansluitingscontract

Het aansluitingscontract regelt de rechtsverhouding tussen de netbeheerder en netgebruiker aangesloten op hoogspanning of middendruk. Omdat het aansluitingscontract per netbeheerder verschilt, kan je dit raadplegen na ingave van je postcode en door daarna te klikken op de knop 'Alles over aansluitingen...' ..

Aanvullende voorwaarden bij het algemeen waterverkoopreglement

In de gemeenten waar Fluvius instaat voor de exploitatie van riolering zijn deze voorwaarden van toepassing. Om de voorwaarden en de aanvullende technische voorschriften te raadplegen die in je stad of gemeente van toepassing zijn, geef je jouw postcode in en klik je daarna op de knop 'Alles over aansluitingen riolering'.

Tarieven

De tarieven verschillen per netbeheerder. Na ingave van je postcode en door daarna te klikken op de knop 'Alles over aansluitingen...', kan je de volgende tarieven raadplegen: de distributie- en sociale tarieven voor elektriciteit en aardgas, de tarieven voor verkavelingen en appartementen, aansluitingstarieven riolering, netuitbreidingskosten voor kabeltelevisie.

Gebruikersvoorwaarden website

Het gebruik van de website www.fluvius.be is onderworpen aan voorwaarden die je hier kan raadplegen.

E-mail disclaimer

Op uitgaande e-mails van een Fluvius e-mailadres is deze e-mail disclaimer van toepassing.

Gegevens Fluvius

BenamingFluvius System Operator CV
Maatschappelijke zetelBrusselsesteenweg 199, 9090 Melle
ContactgegevensNeem contact op
Ondernemingsnummer / BTW0477.445.084