Portaal voor Lokale Besturen

Wat is het Portaal voor Lokale Besturen?

Het Portaal voor Lokale Besturen is jouw unieke toegangspoort naar interne Fluvius-applicaties en informatie voor jouw stad of gemeente.

Waarom het Portaal voor Lokale Besturen gebruiken?

Het Portaal voor Lokale Besturen is een veilige manier om (vaak gevoelige) gegevens met onze lokale besturen uit te wisselen. In plaats van een veelheid aan platformen en e-mails, bundelen we nu al onze interne applicaties in één basisplatform. Van daaruit heb je toegang tot alle informatie en applicaties die jij nodig hebt.

Portaal voor Lokale Besturen

Wat vind je op het Portaal voor Lokale Besturen?

Als lokaal bestuur bepaal je zelf wie toegang heeft tot welke informatie, binnen de gemaakte afspraken met Fluvius. Door rollen toe te kennen voor je medewerkers, ken je per informatiebron de juiste lees- en schrijfrechten toe.

Momenteel zijn er twee grote groepen folders opgezet: Openbare Verlichting en Samenwerking. Dit aanbod breiden we in de toekomst verder uit.

Hoe krijg ik toegang tot het Portaal voor Lokale Besturen?

Bij de opstart van het portaal gaf elke gemeente een SPOC op, een Single Point of Contact. Die persoon is daarmee aangeduid als hét aanspreekpunt om andere medewerkers toegang te geven tot het portaal.

Weet je niet wie voor jouw gemeente de SPOC is? Vraag het na bij je lokale relatiebeheerder.

Nieuwe functionaliteiten in de kijker

Fluvius wil jou als lokaal bestuur zo goed mogelijk bijstaan. Door enkele nieuwe functionaliteiten aan het Portaal voor Lokale Besturen toe te voegen, wordt deze nu nog gebruiksvriendelijker. Benieuwd welke het zijn?

Heb je vragen?

Neem een kijkje naar lijst met veel gestelde vragen over het Portaal voor Lokale Besturen. Je vindt er een antwoord op vragen over de registratie en het toekennen van rollen. Maar ook over jouw persoonlijke gegevens en het beheer van je medewerkers ben je hier op het juiste adres. Toch niet gevonden wat je zocht? Contacteer dan de Hulplijn ICT of je Fluvius-contacten.