Fluvius Lichtkunst

Architecturale verlichting helpt een stad of gemeente tot leven komen na zonsondergang en draagt bij tot het veiligheidsgevoel en comfort van inwoners en bezoekers. Met ons platform Fluvius Lichtkunst sta je bovendien zelf aan de knoppen van die verlichting.

Wat is Fluvius Lichtkunst?

Fluvius Lichtkunst is een digitaal platform waarmee je als lokaal bestuur heel eenvoudig de lichtscènes voor de architecturale verlichting in jouw stad of gemeente kan regelen. Een lichtscène is een verzameling van lampen waarmee je de esthetische kenmerken van een gebouw, monument, kunstwerk of standbeeld extra in de verf zet. Die sfeer of accenten creëer je door te spelen met dynamisch licht in combinatie met de gewenste lichtintensiteit en kleurtemperatuur, wat je allemaal in het platform Fluvius Lichtkunst kan regelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kan de gewenste lichtscènes programmeren in het Fluvius Lichtkunstplatform om die bv. op één of meerdere locaties aan of uit te schakelen. Het platform laat ook toe een kalender op te zetten om specifieke lichtscènes voor specifieke plaatsen in te plannen. Zo creëer je als stad of gemeente altijd de juiste sfeer, op het juiste moment.

Waarom kiezen voor Fluvius Lichtkunst?

Het lokale bestuur krijgt met dit platform toegang tot voorgeprogrammeerde lichtscènes en een kalender om lichtscènes in te plannen. Die kalender helpt steden en gemeenten om te bepalen welke lichtscènes op welk moment actief moeten zijn. Met Fluvius Lichtkunst kan je bovendien de verschillende lichtscènes perfect op elkaar laten inspelen en ze zelfs aanpassen bij speciale evenementen.

Wil je meer weten over Fluvius Lichtkunst? Contacteer dan je lokale relatiebeheerder die je hiermee graag verder helpt.