Jobs bij Fluvius

Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Vacatures

Ben jij de ontbrekende schakel? Wij zoeken techniekers, administratieve krachten, meteropnemers, orderpickers en digitale talenten. Samen zorgen we voor betrouwbare oplossingen voor gezinnen, bedrijven en gemeenten.

 

Technieker

Job als technieker

In jouw regio breng jij vlotjes technische oplossingen op maat van elke klant.

Administratieve kracht

Job als administratieve kracht

Jij staat klaar voor klanten en collega’s om processen vlot te laten stromen.

Meteropnemer

Job als meteropnemer


Nauwkeurig, stipt en met de glimlach kom jij tot bij iedereen.

Orderpicker

Job als orderpicker


Jij bent de cruciale schakel voor onze logistiek, je zet materialen klaar en doet het magazijn vlot draaien.

Wij zijn op zoek naar IT-ers, coördinatoren, projectbeheerders en heel wat andere talenten.


Wij zijn op zoek naar IT-ers, coördinatoren, projectbeheerders en heel wat andere talenten.

Neem ook eens een kijkje bij al onze openstaande vacatures

Onze waarden

Fluvius verbindt de samenleving. Met jou aan boord ontwikkelt, bouwt en beheert Fluvius openbare nutsvoorzieningen van topkwaliteit, voor deze en volgende generaties. We laten alles vlot verlopen voor alle klanten, gemeenten en partners om ons heen.
Deze waarden staan bij ons in het vet gedrukt:

 • Sterker samen!
  Je kan vertrouwen op een hecht team
 • Respect
  Je werkt met respect voor anderen en voor de omgeving
 • Engagement
  Je gaat er elke dag voor en neemt initiatief
 • Gedreven door vakmanschap
  Je bent fier op je vak en wil je blijven ontwikkelen
 • Klant centraal
  Je werkt op maat en met een persoonlijke toets

Herken jij jezelf hierin? Meer over onze missie en visie.

Om goesting te krijgen

 1. Ons pakket vind je nergens beter. Naast een aantrekkelijk loon mag je rekenen op heel wat leuke voordelen, zoals maaltijdcheques, premies, verzekeringen voor het hele gezin en natuurlijk korting op je energiefactuur. Een Fluvius-er werkt hard, maar kan ook hard ontspannen, dankzij een aanzienlijk verlof en een flexibele arbeidsregeling.
 2. Ontsnap aan de file. Omdat we vestigingen hebben in heel Vlaanderen, kan je makkelijk aan de slag in eigen streek. Zo zit de balans tussen werk en privé helemaal goed. Als technieker of meteropnemer kan je bovendien met je eigen dienstwagen van en naar je opdracht rijden.
 3. Koekjes en collega’s. Fluvius is een grote, maar gezellige familie. Verwacht je aan een warme ontvangst, een team waarop je kan rekenen en bijkletsen bij de koffie. Samen schakelen geeft ons energie.
 4. Blijven gaan. Je bent nooit te oud om te leren. Wij bieden opleidingen op maat en intensieve begeleiding. In 2016 volgde 86% van onze medewerkers minstens één opleiding. Je krijgt doorgroeimogelijkheden naargelang jouw interesse. Vacatures maken we trouwens altijd eerst intern bekend.

  Hoe solliciteren?

  Selectieprocedure

  Heb je een vacature gezien die helemaal op je lijf is geschreven? Aarzel dan niet en stel je kandidaat door op de link te klikken die in de vacature staat. Valt je cv in de smaak? Dan maken we graag kennis met de m/v achter dat formulier. We nodigen je uit voor een gesprek waarin we peilen naar je eventuele ervaring en ambities.

  Student of leraar

  De jeugd is de toekomst. Daarom werken we bij Fluvius nauw samen met het technisch onderwijs en bieden we studenten zowel technische als administratieve stages. De ideale manier om je op de toekomst voor te bereiden in een dynamische en vooruitstrevende omgeving.

  Fluvius zet in op onderwijs. Vanuit een wederzijdse passie voor techniek delen we niet alleen kennis en vaardigheden, maar ook ervaringen uit. De ideale basis om de leerstof boeiender te maken, de opleidingen gerichter en de jobs aantrekkelijker. Wat op zijn beurt leidt tot goed geschoolde en gemotiveerde studenten die klaar zijn voor een job in een energiek en toekomstgericht bedrijf als Fluvius.

  De stages en afstudeeropdrachten bij Fluvius organiseren we op het terrein zelf, zo proef je meteen van een professionele omgeving. Ideaal om ervaring op te doen en je kennis en vaardigheden aan te scherpen. De stages vinden plaats op verschillende locaties en tijdstippen. Je kunt kiezen voor een technische of een administratieve stage.

  Stages

  Technische stages

  Ben je laatstejaarsstudent (TSO of BSO) in elektriciteit, elektromechanica, elektrische installatietechnieken, industriële elektriciteit of bezig aan je laatste jaar technische bachelor of master? Neem dan snel contact met ons op voor een boeiende technische stage in de energiesector! Wie weet wordt het wel de eerste stap in je verdere loopbaan!

  Tijdens de paasvakantie organiseren wij bovendien een praktijkgerichte stage in onze opleidingscentra te Melle, Mechelen en Hasselt.  Leerlingen kunnen er gedurende 5 dagen op eigen initiatief, in een gecontroleerde omgeving, aansluitingen leren uitvoeren. 

  Inschrijven via de website vanaf februari 2020!

  Administratieve stages

  Laatstejaarsstudent TSO Boekhouden-Informatica, Informatica, Secretariaat-Talen of een administratieve bacheloropleiding? Heb je een goede kennis van MS Office en een positieve ingesteldheid? Aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons voor een administratieve stageplaats bij Fluvius!

  Evenementen (Jobdagen)

  Evenement Datum Locatie
  VTI Deinze (enkel voor leerlingen) 4/02/2020 Deinze
  VTI Kontich (enkel voor leerlingen) 6/02/2020 Kontich
  VTI Aalst (enkel voor leerlingen) 6/02/2020 Aalst
  Wetech Sint-Niklaas 13/02/2020 Sint-Niklaas
  VTI Menen + SiJo Menen (enkel voor leerlingen) 18/02/2020 Menen
  Sint-Lambertus Heist-Op-Den-Berg 20/02/2020 Heist-Op-Den-Berg
  TSM Mechelen (enkel voor leerlingen) 3/03/2020 Mechelen
  Energy unplugged (leerkrachten) 4/03/2020 Genk
  KTA Brugge (enkel voor leerlingen) 9/03/2020 Brugge
  KTA Brugge (enkel voor leerlingen) 9/03/2020 Brugge
  VTI Ieper (enkel voor leerlingen) 10/03/2020 Ieper
  Energy unplugged (studenten) 19/03/2020 Genk